Kikærtegryde med kombu tang
Produktværdier
-
Vegansk
-
Lavt fedtindhold
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kikærtegryde med kombu tang fra CarlotaOrganic, denne originale ret har en let havsmag og et let krydret præg. kilde til protein og fiber.
Indikation
De tilberedes ved lav varme med bælgfrugter, korn og friske grøntsager fra haven. De er originale retter, der bevarer al smagen af de mest traditionelle opskrifter. Vores gryderetter har også meget omhyggelige næringsværdier. Prøv dem, og de vil være et must-have i dit spisekammer.
Indtagningsmode
Hæld i en mikrobølgeovn-sikker gryde eller beholder og rør rundt. Varm op og server.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet og indtages inden for 4 dage.
Ingredienser
Økologiske kikærter (43%), økologisk kombu-tang (0,6%), økologisk tomat, økologisk stribet peber, økologisk løg, økologisk gulerod, økologisk olivenolie, shiitakesvamp (0,4%), kogevand, hvidløg.
Certifikat
ES-ECO-027-RI Landbrug EU / ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi55 Kcal
-
Lipid fedt1.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater10.5 G
-
Sukker7 G
-
Kostfibre0.7 G
-
Proteiner0.4 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.