Øko lokal revet gulerod
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Ud over dens friske og søde smag, dens sprøde tekstur og dens slående orange farve, er den en kraftfuld kilde til vitaminer og næringsstoffer.
Indikation
Gulerødder er rige på forskellige næringsstoffer. Især i vitamin A og carotenoider. Nu er de også en kilde til mineraler såsom: kalium, phosphor, magnesium, jod og calcium; og på den anden side vitamin B3 (niacin), vitamin E og K og folater. Carotenoider fungerer som en antioxidantforbindelse, der omdannes til vitamin A. Dette særlige vitamin, også kendt som retinol, hjælper med at fremme den korrekte funktion af den menneskelige nethinde. Gulerod er en grøntsag med højt vandindhold, som er en god kilde til fiber. Dette giver det fordøjelsesegenskaber, der er meget vigtige for fordøjelsessystemets sundhed.
Indtagningsmode
Gulerod er en af de mest alsidige ingredienser i køkkenet, den er ideel i salater. Fx ledsaget af æble og kål.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, sesam og selleri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Gulerod*, vand, hvid eddike, agavesirup, salt og C-vitamin. *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi19 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.02 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3.3 G
-
Sukker3.3 G
-
Proteiner0.6 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.