Økokogt chard
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kogt chard er en fremragende kilde til calcium, især for folk, der ikke indtager mejeriprodukter. Det er en essentiel fødevare i kaloriefattige diæter for at tabe sig. Så når de koges, sauteres eller krydres med olie og citron, udgør de en let ret, der kan være en del af aftensmaden for alle, der ønsker at tabe sig.
Indikation
Chard er rig på fibre og dens blødgørende og blødgørende kraft for tarmkanalen. Disse samme fordøjelsesegenskaber gør det anbefalet i tilfælde af gastritis og hæmorider. På grund af dets høje jernindhold, og også tilstedeværelsen af kobber, hjælper det med at behandle jernmangelanæmi. Det er interessant at huske på, at dette jern vil blive bedre optaget takket være det C-vitamin, som mangold allerede har i overflod.
Indtagningsmode
Det anbefales at kombinere både grøntsager i tortillas, cremer og fyld, så deres smag er afbalanceret. Du kan sautere den i god olivenolie med pinjekerner og rosiner, eller kombinere den med valnødder og silketofu i en forfriskende salat.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af gluten, soja, nødder, sesam og selleri.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Acelas*, Vand, Salt
(*) Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi38 Kcal
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.39 G
-
Kulhydrater / kulhydrater4.05 G
-
Sukker1.07 G
-
Kostfibre2 G
-
Proteiner1.83 G
-
Salt0.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.