Økologisk glutenfri vegansk allioli
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden mælk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Vegansk allioli er en typisk sauce fra middelhavskøkkenet, der består af en emulsion af olie og knust hvidløg. Det bruges normalt som krydderi i nogle retter eller som sauce serveret separat.
Indikation
Sol Natural Aioli er lavet af økologisk hvidløg og økologisk solsikkeolie, med et strejf af citronsaft og en knivspids havsalt. Det er en glutenfri aioli, velegnet til cøliakere og veganere, da den ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse. Aiolis vigtigste ernæringsmæssige egenskaber er vitaminbidragene, da denne sauce på grund af sin stjerneingrediens, som er hvidløg, indeholder store mængder K-vitamin.
Ingredienser
Solsikkeolie *, vand, hvidløg *, citronsaft *, havsalt.
(*) Fra økologisk landbrug
Certifikat
ES-ECO-019-CT Landbrug EU/Ikke-EU
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi682 Kcal
-
Lipid fedt73 G
-
Mættede fedtsyrer8.74 G
-
Kulhydrater / kulhydrater4.9 G
-
Sukker2.48 G
-
KostfibreG
-
Proteiner1.3 G
-
Salt2.02 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.