Økologiske melva fileter
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Melva Bio-fileter fra Boiocop i økologisk ekstra jomfru olivenolie. Håndværksmæssig uddybning. Meget kompakt og lyserødt kød. Fin og saftig smag.
Indikation
Oprindelse: DO Andalusien. Fiskesystem: udvinding. Melva er en blå fisk, rig på Omega-3 fedtsyrer. Det er en fremragende kilde til proteiner og mineraler (magnesium, fosfor, jern og jod) og vitaminer fra gruppe B, A og D.Aval: CAAE-ANDAL
Indtagningsmode
Det anbefales at spise når som helst. Hvis det klikker, når du trykker på låget, må du ikke spise.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet.
Ingredienser
Per 100 g:
Ekstra jomfru olivenolie (335%), havsalt, Melva.
Certifikat
CAAE-ANDALNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi194 Kcal
-
Lipid fedt6.1 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.1 G
-
Sukker0.1 G
-
Proteiner22.9 G
-
Salt1.22 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.