Økorød syltet tun
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Skipjack tun lænd (Katsuwonus pelamis), fra kontrolleret og bæredygtigt fiskeri, fanget af håndværksmæssige kystfiskere i det østlige centrale og nordøstlige Atlanterhav (FAO Zone 27.Xa2 -Azorerne- / 34.I. 2 - De Kanariske Øer- / 34. III.12 -Senegalkysten-). Vinklet fisk en efter en og pakket i den traditionelle pickle lavet af første koldpressede ekstra jomfru olivenolie, æblecidereddike og paprika, alt fra certificeret økologisk landbrug.
Indikation
Lystfiskeri, en metode anbefalet af forskellige bevaringsorganisationer, forhindrer udsmid på grund af uønskede størrelser og af ikke-kommercielle eller beskyttede arter, hvilket sikrer de naturlige bestande, der er nødvendige for at opretholde fremtidige generationer af arten. Manglende brug af net er en garanti for kvaliteten og friskheden af de fisk, der anvendes i dette produkt.
Disse fiskerier er udviklet under EU's fiskeriregler, kontrolleres af ICCAT, (International Commission for the Conservation of Atlantic Tuna), overvåget af Earth Island Institute, (Dolphin Safe) og anses for bæredygtigt af Friend of the Sea.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod sollys.
Ingredienser
Tun: 75%, ekstra jomfru olivenolie*: 10%, æblecidereddike*: 10%, paprika*, løg*, hvidløg*, havsalt.
*fra økologisk landbrug.
Certifikat
Forarbejdning af økologiske ingredienser og sporbarhed af fiskeri certificeret af BCS Öko-Garantie. Spansk myndighed for kontrol med økologisk produktion: ES-GA-ES/CRAEGA, Regulatory Council of Organic Production of Galicia. Produceret i henhold til reglerne for økologisk produktion EU 834/2007 art.23.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi188 Kcal
-
Lipid fedt8.9 G
-
Mættede fedtsyrer1.66 G
-
Kulhydrater / kulhydrater2 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner25.9 G
-
Salt0.2 G
-
Enkelumættede fedtsyrer5.36 G
-
Flerumættede fedtsyrer1.42 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.