Makrelfileter i olivenolie
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne gourmetopskrift er tilberedt med makrelfileter og økologisk ekstra jomfru olivenolie. Disse makrel kommer fra ansvarligt fiskeri i det nordøstlige Atlanterhav. De er skruet og monteret i hånden i Douarnenez i Bretagne og er rige på omega 3.
Indikation
Makrel, der er kendt for sin karakteristiske smag, er også værdsat for sit fine og lette kød, både fast og mørt.
Lagringsbetingelser
Efter åbning skal den opbevares i køleskabet og spises inden for to dage.
Ingredienser
MAQUEREAL fileter (Scomber scombrus) 55%, ekstra jomfru olivenolie*, salt.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi255 Kcal
-
Lipid fedt19 G
-
Mættede fedtsyrer4 G
-
Proteiner21 G
-
Salt1 G
-
Enkelumættede fedtsyrer11 G
-
Flerumættede fedtsyrer3.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.