Makrelfileter med dijonsennep
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Denne gourmetopskrift er tilberedt med makrelfileter og en cremet økologisk Dijon-sennepssauce. Disse makrel kommer fra ansvarligt fiskeri i det nordøstlige Atlanterhav. De er trådet og indlejret i hånden i Douarnenez i Bretagne og er rige på omega 3.
Indikation
Anerkendt for sin karakteristiske smag, er makrel også værdsat for sit fine, lette, faste og møre kød.
Ingredienser
Makrelfileter (Scomber scrombus) 57%, vand, Dijon-SENNEP* 12% (spirituseddike*, SENNEPSfrø*, vand, salt), dampdeodoriseret solsikkeolie*, spirituseddike*, brun farin*, salt, kassavastivelse*, fortykningsmidler: guarfrømel og xanthangummi, hvidløg*, sort peber*, gurkemeje*. *30 % af ingredienserne af landbrugsoprindelse kommer fra økologisk landbrug. Certificeret af FR-BIO-10
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi228 Kcal
-
Lipid fedt18 G
-
Mættede fedtsyrer3.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3.6 G
-
Sukker1.6 G
-
Proteiner13 G
-
Salt1 G
-
Enkelumættede fedtsyrer6 G
-
Flerumættede fedtsyrer7.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.