Umeboshi Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden alkohol
-
Uden gær
-
Bio-øko
Beskrivelse
De er sure, salthakkede blommer, der har været en vital del af det japanske køkken og folkemedicinen. Små stykker giver smag til sushi og riskugler og kan gnides på kogte sukkermajs eller bruges i andre retter
Indikation
Økologiske Clearspring Umeboshi blommer produceres i lille skala af en familie i Wakayama, det mest kendte frugtdyrkningsområde i Japan. Efter høst lægger de frugten i blød natten over for at fjerne enhver bitterhed. Alene taget er umeboshi-kød traditionelt blevet brugt som en fordøjelses-tonic
UK5Ingredienser
Japanske ume blommer* (79%), havsalt, Shiso (perilla) blade* (4,2%)
* økologisk dyrket
Certifikat
UK5Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi32 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater1.7 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0.6 G
-
Salt19.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.