umeboshi blomme
Produktværdier
-
Fremstillet i frankrig
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Bio-øko
Beskrivelse
Umeboshi er en meget syrlig frugt, der giver citronsyre og salt uden at give tørst. Umebosis blommer er meget rige på proteiner og mineraler (calcium, jern, fosfor) og fremmer den korrekte funktion af lever, mave og tarme. De kan også indtages alene eller som tilbehør til ris, grøntsager eller bælgfrugter.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage det som det er under måltidet som tilbehør til ris, grøntsager eller bælgfrugter. Den kan også tilberedes i Kuzu-creme.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Umé blommer*, Havsalt, Shiso blade*.
(*) Fra økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi25 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater2.7 G
-
Sukker0.5 G
-
KostfibreG
-
Proteiner0.3 G
-
Salt14 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.