hel umeboshi
Beskrivelse
Yang Tse Whole Umeboshi er en pickle af ume (en japansk variant af blomme, også kaldet japansk abrikos), der er tørret, saltet i tønder og en vægt placeret ovenpå for at presse saften. Syltens farve er brun, men det er sædvanligt at farve det rødt med en urt kaldet akajiso. Umeboshi er kugleformet og dens tekstur varierer fra glat til meget ru. Dette har en meget syrlig og salt smag.
Indtagningsmode
Det anbefales at smage det direkte, gerne på tom mave. Men på grund af dens intense smag kan den indtages med andre fødevarer og drikkevarer.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Umé-blommer (72,6%), havsalt (17%), Umeboshi-eddike (10,4%), Shiso.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.