Yang-Tse
hel umeboshi
132,53 kr.

1 Enhed(er) på lager

Tarvitsetko apua?

hel umeboshi

250 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Yang Tse Whole Umeboshi er en pickle af ume (en japansk variant af blomme, også kaldet japansk abrikos), der er tørret, saltet i tønder og en vægt placeret ovenpå for at presse saften. Syltens farve er brun, men det er sædvanligt at farve det rødt med en urt kaldet akajiso. Umeboshi er kugleformet og dens tekstur varierer fra glat til meget ru. Dette har en meget syrlig og salt smag.
Se beskrivelse
132,53 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

1 Enhed(er) på lager

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Yang Tse Whole Umeboshi er en pickle af ume (en japansk variant af blomme, også kaldet japansk abrikos), der er tørret, saltet i tønder og en vægt placeret ovenpå for at presse saften. Syltens farve er brun, men det er sædvanligt at farve det rødt med en urt kaldet akajiso. Umeboshi er kugleformet og dens tekstur varierer fra glat til meget ru. Dette har en meget syrlig og salt smag.

Indtagningsmode

Det anbefales at smage det direkte, gerne på tom mave. Men på grund af dens intense smag kan den indtages med andre fødevarer og drikkevarer.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted.

Ingredienser

Umé-blommer (72,6%), havsalt (17%), Umeboshi-eddike (10,4%), Shiso.

SKU: LP-0198217
U3JQQ6MK

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.