Makedonien
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Pléniday Makedonien kan spises koldt, i salater eller varmt, som tilbehør til dine retter. Du kan også blande det med den velsmagende Pléniday mayonnaise med meget lavt natriumindhold for en lækker forret!
Indikation
Pléniday salat giver dig mulighed for at kontrollere dit saltindtag, mens du giver dig selv nydelse. Det giver dig 96 % mindre natrium sammenlignet med klassisk dåsesalat.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage koldt og/eller varmt, som tilbehør til dine retter.
Lagringsbetingelser
Indtages bedst før den dato, der er skrevet på emballagen. Opbevares væk fra varme og tørt.
Ingredienser
Økologiske gulerødder (28,5%), økologiske ærter (28,5%), økologiske kartofler (19%), økologiske grønne bønner (19%), økologiske flageoletter (5%), vand.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.