Sardinpostej med persille Øko
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Paté lavet med sardiner fra kystfiskeri på den nordvestlige kyst af Den Iberiske Halvø og Biscayabugten, fanget med traditionelle redskaber uden brug af trawl eller bundgarn, og dermed undgå fiskeri efter ikke-kommercielle arter og størrelser eller beskyttet. Fiskeri i europæiske farvande undgår langvarig transport af fisk halvvejs rundt om i verden, hjælper med at forbedre CO2-balancen og har et lavere energiforbrug.
Indikation
Fremstillet i hånden efter den traditionelle opskrift med skind- og benfri sardinfileter, persille, koldpresset ekstra jomfru olivenolie, løg, hvidløg og peber fra certificeret økologisk landbrug.
Sardinfiskeri udføres i henhold til reglerne i Den Europæiske Union og staterne Portugal og Spanien, som omfatter fiskerilukningsperioder og fangstbegrænsninger pr. besætningsmedlem, pr. fiskedag og pr. fartøj.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted beskyttet mod sollys.
Ingredienser
Sardiner (55%), persille (18%)*, ekstra jomfru olivenolie (12%)*, kartoffelmos (9%)*, løg*, hvidløg*, peber*, kartoffelstivelse*, havsalt.
*fra økologisk landbrug.
Certifikat
Økologiske ingredienser certificeret af BCS Öko-Garantie. Spansk myndighed for kontrol med økologisk produktion: ES-ECO-022-GA/CRAEGA, Regulatory Council of Organic Production i Galicien. Fremstillet i overensstemmelse med standarderne i den europæiske forordning for økologisk produktion EU 834/2007 art.23.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi163 Kcal
-
Lipid fedt10 G
-
Mættede fedtsyrer2.09 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner15.3 G
-
Salt0.93 G
-
Enkelumættede fedtsyrer5.41 G
-
Flerumættede fedtsyrer1.88 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.