Vegansk vegetabilsk sort budding pate
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden farvestoffer
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
At spise denne veganske blodpølse vil endda skræmme dig, hvis du kan lide traditionel blodpølse, fordi du ikke vil finde forskellen i smag. Du kan ikke gå glip af at prøve den originale Guimarana-opskrift, en evolution med al den traditionelle smag, men uden ingredienser af animalsk oprindelse og meget sund.
Indikation
Forestil dig smagen af kogt løg med den bløde tekstur af aubergine og farveintensiteten af sort hvidløg, uimodståelig, ikke? En perfekt og magisk blanding af cashewnødder med det hemmelige udvalg af krydderier giver denne grøntsagspostej en unik cremethed og smag.
Guimaranas veganske blodpølse bringer dig tættere på den traditionelle verden, på vores bedsteforældres opskrifter og frem for alt smagen af middelhavskøkkenet. En ny måde at spise vores bedsteforældres opskrifter på er på vej, som vil overraske dig, fordi smagen af denne veganske blodpølse er utrolig i din mund.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise efter forbrugerens smag.
Ingredienser
Aubergine, lilla løg, krydderier, cashewnødder, sort hvidløg, nationale pinjekerner, økosalt, sødemiddel: sucralose, syreholdig middel: mælkesyre, antioxidant: kaliumsorbat.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi60 Kcal
-
Lipid fedt5.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.9 G
-
Sukker2.5 G
-
Kostfibre4.3 G
-
Proteiner3.9 G
-
Salt1.2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.