Økologisk frisk tofu
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Frisk økologisk tofu fra Mimasa kaldes almindeligvis tofu, rig på meget let assimilerbare proteiner, udover at tilbyde en delikat smag.
Indikation
Det fremmer forebyggelsen af forhøjet blodtryk og akkumulering af lipider i plasmaet. Ligeledes hjælper det med at opretholde blodkarrenes elasticitet, så dets forbrug anbefales stærkt til personer med kredsløbsproblemer. På den anden side er det rig på vitamin E, og det hjælper fedtstoffer til ikke at oxidere. Det er et meget velegnet foder til børn, da det hjælper deres vækst.
Indtagningsmode
Det anbefales at skære det i tern og tilføje det til misosuppe eller enhver anden suppe, mens den skæres i skiver, kan den overtrækkes og steges og derefter krydres med Mimasas økologiske tamari-shoyu. Du kan også tilberede smoothies ved at blande det med juice og søde dem med Mimasa rissirup.
Ingredienser
Vand, Soja* (29%), Geleringsmiddel: nigari. *Fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-019-CTNæringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi148 Kcal
-
Lipid fedt8.6 G
-
Mættede fedtsyrer1.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater1.6 G
-
Sukker0.1 G
-
Kostfibre1.7 G
-
Proteiner15.2 G
-
Salt0.1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.