Økologiske grove hele teksturerede sojabønner
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økocert
-
Økologisk
-
Uden konserveringsmidler
-
Ingen aeromaer smagsstoffer
-
Lavt i kalorier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Celnat Bio Coarse Whole Textured Soy er lavet af nøje udvalgte, ikke-GMO økologiske sojabønner. Lavt i kalorier og indeholder ikke fedt.
Indikation
Rig på protein, disse sojaproteiner er et alternativ til kød og tilpasser sig perfekt til en vegetarisk kost.
Sojabønnerne koldpresses først og tekstureres derefter ved hjælp af lavtemperaturekstruderingsteknikker for at bevare næringsstofferne i sojabønnerne.
Indtagningsmode
Det anbefales, for en portion, at bruge omkring 30 eller 40 g sojaprotein. Rehydrer i varmt vand i cirka 10 minutter. Dræn og pres overskydende vand ud.
Proteiner kan bruges som kød. Efter hydrering tredobles vægten af produktet og bevarer sin konsistens.
Med en relativt neutral smag, for at give dem smag, anbefales det at rehydrere sojaproteiner i en bouillon, i en sojasovsbaseret marinade.
Forholdsregler
Mulige spor af korn, der indeholder gluten, nødder (hasselnødder, mandler, cashewnødder), sesam.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted efter åbning.
Ingredienser
Økologisk tekstureret sojamel.
Certifikat
FR-BIO-001
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi347 Kcal
-
Lipid fedt3 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater20 G
-
Sukker7 G
-
Kostfibre16 G
-
Proteiner52 G
-
Salt0.13 G
-
Match730 Mg
-
Calcium190 Mg
-
Magnesium280 Mg
-
Jern8 Mg
-
Zink5 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.