Solsikkeproteinflager
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden laktose
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
Solsikkeproteinflager fra Salud Viva er et økologisk vegetabilsk protein udvundet af 100 % solsikkeprotein, der skiller sig ud for sin aromatiske nøddesmag, dens form og tekstur giver en ideel erstatning for kød til at tilberede bolognese eller lasagne.
Uden magnesiumstearat, uden siliciumdioxid... Kun de angivne ingredienser.
Indtagningsmode
Det anbefales, til tilberedning af en vegansk køderstatning, kortvarigt at lægge de ekstraherede solsikkeflager i blød i varmt vand eller grøntsagsbouillon og dræne dem i et dørslag, før de bruges igen. 100 g ekstraherede solsikkeflager kombineres med 250 ml vand, derfor kan omkring 40 g erstatte 150 g hakket kød. Solsikkeproteinflager bidrager til en sund og afbalanceret kost, retterne har færre kalorier, mindre fedt. Proteinindholdet i dette kødfrie produkt kan ikke overses: 350 g økologisk hakket oksekød indeholder i gennemsnit 70 g protein. Proteinindholdet er 51g, når det erstattes med 100g af dette produkt. Dette produkt giver et væsentligt bidrag til den daglige proteinforsyning.
Ingredienser
Økologisk ekstraherede solsikkeproteinflager (100 g)
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi305 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9 G
-
Sukker5 G
-
Kostfibre20 G
-
Proteiner51 G
-
Salt0.05 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.