Tekstureret vegetabilsk protein type fint hakket kød Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden farvestoffer
-
Uden laktose
-
Uden konserveringsmidler
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Ingen kunstige smagsstoffer
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
Energifølelser Finhakket vegetabilsk protein (VTP) har 53 % protein, så en portion på 50 g giver 21 g protein (i en bøf er der 10 g, og i to æg er der 15 g, giver en enestående mængde proteiner og næringsstoffer). dens biotilgængelige form. Højt indhold af essentielle vitaminer og mineraler, samt komplette proteiner. Vegetabilsk alternativ til kød og ideel at kombinere i alle dine opskrifter. En helt enkel, glat og neutral proteinmulighed, der er velsmagende.
Energy Feelings Fine Meat Textured Vegetable Protein (PVT) er ideel til at nyde et ekstremt sundt måltid, hurtigt og nemt. Derudover er det meget velsmagende, da vi med forskellige kombinationer opnår et stort antal opskrifter.
Indikation
FORDELE VED TEKSTURERT VEGETABILSISK PROTEIN TYPE FINHAKKET KØD
- Lækker let salt smag, der minder om kød, når det krydres.
- Fantastisk alternativ til animalske proteiner.
- Soja fri
- Uendelige applikationer og opskrifter
- Lavt fedtindhold
- Ideel til vægtkontroldiæter
- Meget lavt glykæmisk indeks
- Proteinkilde 53%
- fiberkilde
- Fremstillet i Europa
- Giftfri, underlagt streng kvalitetskontrol
- Sundere alternativ til soja og højt forarbejdede produkter
- Ingen kemisk forarbejdning
- Futuristisk protein på grund af dets bæredygtige fodaftryk
Indtagningsmode
(1) Rehydrer (PVT) pr. portion (30-60 g) ved at tilsætte 2 kopper (60 g) finthakket oksekød tekstureret til 1 kop varmt vand (240 ml) med en teskefuld salt i 15 minutter.
(2) Fjern overskydende vand. Du får 240 g hakket vegansk kød klar til at sautere, bage eller stege.
(3) Brug det i dine opskrifter som et alternativ til kød i samme forhold som det.
(4) Når den er rehydreret, kan den opbevares på køl i et par dage, og generelt skal du bruge den, som om det var kød
For at få et vegansk hakket oksekød blandes: 5% rødbedesaft, 5% sojasovs og 3% eddike.
Lagringsbetingelser
Opbevares i lukkede beholdere, ved stuetemperatur, beskyttet mod direkte lys. Under tørre og rene forhold. Varighed op til 12 måneder i original forseglet emballage.
Ingredienser
Ærteprotein*, bønneprotein* og salt.
(*) Fra økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi339 Kcal
-
Lipid fedt4.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.9 G
-
Kulhydrater / kulhydrater15 G
-
Sukker2.9 G
-
Kostfibre15 G
-
Proteiner53 G
-
Salt1.2 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.