Tempe Bio Crystal
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tempe Bio de Cristal fra Mimasa er et sojaderivat, der opnås gennem en varmegæringsproces.
Indikation
Med hensyn til dets egenskaber skiller Tempeh sig frem for alt ud for sit indhold af isoflavoner og saponiner, udover at have alle de essentielle aminosyrer. Isoflavoner lindrer stivhed i nakke og skuldre. Ligeledes fremmer de forebyggelsen af bryst neoplasmer. Saponin hjælper på sin side med at hæmme lipidperoxidation, forårsager en anti-aldringseffekt og forhindrer hærdning af arterierne og levertilstande.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise direkte. Den kan også skæres i tyndere skiver og ristes på grillen, så den bliver sprød. Skær i skiver, det kan overtrækkes og steges og derefter krydres med Tamari-Shoyu. Endelig kan den bruges til at tilberede gryderetter med grøntsager eller som ingrediens i adskillige retter, såsom supper eller salater.
Ingredienser
Vand, Shoyu* (soja, hvede, havsalt og koji), æblecidereddike* og gæring (Rhizopus) (*fra økologisk landbrug).
Certifikat
ES-ECO-019-CT
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi103 Kcal
-
Lipid fedt1.49 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3.49 G
-
Sukker0.28 G
-
Proteiner18.98 G
-
Salt0.37 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.