Veganske frikadeller
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
Nuvegs veganske frikadeller baseret på tekstureret vegetabilsk protein (VTP) har 36 % protein, så en portion på 150 g giver 16 g protein (i en bøf er der 10 g og i to æg 15 g). Derfor giver det en exceptionel mængde proteiner og næringsstoffer i sin biotilgængelige form.
Indikation
Højt indhold af essentielle vitaminer og mineraler, samt komplette proteiner. Vegetabilsk alternativ til kød og ideel at kombinere i alle dine opskrifter. En helt enkel, mild og neutral proteinmulighed.
Nuveg Vegan Frikadeller er et fantastisk alternativ til animalsk protein. Det er meget mere bæredygtigt, har en enkel og kemikaliefri produktionsproces og tilberedes hurtigt, anbefales til alle aldre og alle køn. Indeholder ikke soja.
Veganske frikadeller er en simpel formulering, der efter hydrering og blanding resulterer i en køderstatning med dens ideelle smag og tekstur til at nyde et ekstremt sundt måltid, hurtigt og nemt.
Som alle nuveg-produkter er kødbollerne veganske, meget lavt forarbejdede, glutenfri, laktosefri, sojafri, GMO-fri eller andre allergener og Clean Label.
Vigtigste fordele:
-Lækker frikadellekonsistens, der minder om kød.
-Fantastisk alternativ til proteiner af animalsk oprindelse.
- Let at gøre.
-Meget lavt behandlet.
- Rig på fibre.
- Ingen soja.
- Meget lavt glykæmisk indeks.
- Proteinkilde.
- Proteiner hjælper med at øge muskelmassen.
- Proteiner hjælper med at bevare muskelmassen.
- Proteiner bidrager til vedligeholdelsen af knogler under normale forhold.
- Gluten- og laktosefri.
-Indiceret til vegetarer og veganere.
- Let at fordøje.
- Det har antioxidantvirkninger.
- Fremstillet i Europa.
- Giftfri, underlagt streng kvalitetskontrol.
-Allergenfri (glutenfri, vegansk, BIO, sukkerfri, ingen kunstige smagsstoffer).
-Alternativt og bæredygtigt protein.
Indtagningsmode
1. Tilsæt i en skål: hele indholdet af de veganske frikadeller, 170 ml meget koldt vand (5ºC, så dejen er meget kold) og 40 ml olie; Bland indtil homogenitet. Hvis du ikke har koldt vand (5ºC), kan du alternativt køle dejen i fryseren i 15 minutter.
2. Ælt blandingen i hånden for at danne frikadeller. Tilbered dem i gryden eller ovnen efter din smag!
Du får 3-4 portioner.
Når den er bygget om, holder den sig i køleskabet i op til 5 dage og i fryseren i op til 3 måneder.
Husk, at den absorberer omkring 3 gange dens volumen, så 90 g Vegan Meatball bliver 300 g, når den er hydreret.
Forholdsregler
Folk på restriktive diæter bør konsultere deres sundhedspersonale eller ernæringsekspert. Forsigtig: Afbryd brugen, hvis der opstår en bivirkning.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (helst 5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. Under tørre forhold (helst RF 55-60%) og rent. Når emballagen er åbnet, lukkes hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå eksponering for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel forurening.
Ingredienser
Tekstureret protein (ærter og faba), stivelse, methylcellulose, naturlige smagsstoffer, løgpulver, vegetabilsk fiber og rødbedepulver.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi1299 Kcal
-
Lipid fedt3 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater24 G
-
Sukker3 G
-
Kostfibre36 G
-
Proteiner36 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.