Veggie burger
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Ingen soja
-
Uden gluten
-
Uden laktose
-
Uden tilsætningsstoffer
-
Uden tilsat sukker
Beskrivelse
Nuveg Veggie Burger er en simpel formulering, der efter hydrering og blanding resulterer i en køderstatning med dens ideelle smag og tekstur til at nyde et ekstremt sundt måltid, hurtigt og nemt.
Indikation
Veggieburgeren baseret på Textured Vegetable Protein (PVT) har omkring 30 % protein, så en portion på 210 g (når den er rekonstrueret) giver 20 g protein (i en bøf er der 10 g og i to æg er der 15 g).
Derfor giver det en exceptionel mængde proteiner og næringsstoffer i sin biotilgængelige form. Højt indhold af essentielle vitaminer og mineraler, samt komplette proteiner. Vegetabilsk alternativ til kød og ideel at kombinere i alle dine opskrifter. En helt enkel, mild og neutral proteinmulighed.
Nuvegs Veggie Burger er et fantastisk alternativ til animalsk protein. Det er meget mere bæredygtigt, har en enkel og kemikaliefri produktionsproces og tilberedes hurtigt, anbefales til alle aldre og alle køn. Indeholder ikke soja.
Som alle nuveg-produkter er Veggie Burger vegansk, meget lavt forarbejdet, glutenfri, laktosefri, sojafri, GMO-fri eller andre allergener og Clean Label.
Vigtigste fordele:
-Lækker kødfuld tekstur.
-Fantastisk alternativ til proteiner af animalsk oprindelse.
- Let at gøre.
- Ingen soja.
- Meget lavt glykæmisk indeks.
- Proteinkilde.
- Proteiner hjælper med at øge muskelmassen.
- Proteiner hjælper med at bevare muskelmassen.
- Proteiner bidrager til vedligeholdelsen af knogler under normale forhold.
- Gluten- og laktosefri.
-Indiceret til vegetarer og veganere.
- Let at fordøje.
- Det har en antioxidant virkning.
- Fremstillet i Europa.
-Meget lavt behandlet.
- Højt fiberindhold.
- Giftfri, underlagt streng kvalitetskontrol.
-Allergenfri (glutenfri, vegansk, BIO, sukkerfri, ingen kunstige smagsstoffer).
-Alternativt og bæredygtigt protein.
Indtagningsmode
1. Tilsæt hele indholdet af Veggie Burger i en skål, tilsæt: 250 ml meget koldt vand (5 ºC, så dejen er meget kold) og olie (40 ml) og bland indtil du får en homogen dej. Hvis du ikke har koldt vand (5ºC), kan du alternativt køle dejen i fryseren i 15 minutter.
2. Ælt blandingen i hånden for at danne Burger og tilbered dem i gryden eller i ovnen, som du har lyst.
Når den er bygget om, holder den sig i køleskabet i op til 5 dage og i fryseren i op til 3 måneder.
For 135 g Veggie Burger-tilberedning får du 420 g vegansk burger, når den er hydreret, svarende til 3-4 burgere.
Forholdsregler
Folk på restriktive diæter bør konsultere deres sundhedspersonale eller ernæringsekspert. Forsigtig: Afbryd brugen, hvis der opstår en bivirkning.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt sted (helst 5-15ºC), beskyttet mod direkte lys. Under tørre forhold (helst RF 55-60%) og rent. Når emballagen er åbnet, lukkes hermetisk og opbevares igen under de beskrevne forhold for at undgå eksponering for luftfugtighed, vedhæftning af lugte og mikrobiel forurening.
Ingredienser
Tekstureret protein (ærter og faba), stivelse, methylcellulose, løgpulver, vegetabilsk fiber, smagsstoffer, salt, rødbedepulver.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi1216 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater26 G
-
Sukker3 G
-
Kostfibre37 G
-
Proteiner30 G
-
Salt1 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.