koji sporer
10 G
Sporer til produktion af koji til amazake og miso. Den resulterende koji vil være meget alsidig og producere medium sødme og umami. Hvis det er første gang, du bruger koji-sporer, anbefaler jeg, at du bruger disse.
Se beskrivelse
Beskrivelse
Sporer til produktion af koji til amazake og miso. Den resulterende koji vil være meget alsidig og producere medium sødme og umami. Hvis det er første gang, du bruger koji-sporer, anbefaler jeg, at du bruger disse.
Indtagningsmode
Det anbefales 1 g pr. 1 kg tørre ris eller substrat efter eget valg.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Aspergillus oryzae, ris
SKU: LP-0163979
EVR6C5JP
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
8 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.