Natto sporer
10 G
Natto-kin er starteren til bacillen, der bruges til at lave Natto. For at lave natto skal du dyrke denne starter på kogte sojabønner eller ethvert andet substrat, du ønsker. Mulighederne er uendelige.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Natto-kin er starteren til bacillen, der bruges til at lave Natto. For at lave natto skal du dyrke denne starter på kogte sojabønner eller ethvert andet substrat, du ønsker. Mulighederne er uendelige.
Indtagningsmode
Det anbefales 1 g pr. 500 g tørrede sojabønner.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Ris, sojabønner, Bacillus var Natto.
SKU: LP-0163981
Q2Z1LI2R
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.