Sengiri Daikon
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
Sød smag, meget duftende. Når du trækker i de anbefalede 10 minutter, er vandet sødt og velduftende, Daikon Julienne bliver en simpel radise. Jeg spiser dem foran min serie, uden at få dem til at svulme op.
Goût sucré, très parfumé. Lorsque vous faites tremper durant les 10 minutes préconisées, l'eau est sucrée et parfumée, la Julienne de Daikon devient un simple radis. Je les manges devant ma série, sans les faire gonfler.
Oversat fra naturitas.fr
Se originalen
Sengiri Daikon anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Sengiri Daikon fra Terrasana Daikon er en art af hvid radise i form af en tynd aubergine. Den er lækker at bruge i sushi, misosoepen eller tangsalater. Den kan serveres med japanske krydderier såsom shoyu, tamari og miso.
Indtagningsmode
Det anbefales at sætte daikonet i blød 10 minutter før brug. Den kombineres med sojasovs, sushieddike, mirin og ingefær (valgfrit). Andre grøntsager (rod) tilsættes.
Ingredienser
Per 100 g:
Natrium (100 mg), tørret daikon radise øko.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi332 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater63 G
-
Sukker23 G
-
Kostfibre18 G
-
Proteiner11 G
-
Salt0.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.