Dehydreret tang havsalat
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tang indsamlet i hånden i dets naturlige miljø på Galiciens kyst (Biscayabugten og portugisiske farvande). Arkformet tang med mørk lilla-grøn farve, bruskagtig tekstur og smag af krebsdyr med et røget strejf.
Indikation
Spis klædt i salater, stegt, sprødt, kogt i supper, cremer, kroketter, røræg, gryderetter og empanadas. Som pynt i fiske- eller skaldyrsretter. At pakke ris med rå eller marineret fisk: Japansk grøn sushi.
Indtagningsmode
Hydret anbefales: blød i vand i 10 minutter. Skift vandet og hold under vand i 5 minutter mere. Når den er hydreret, øges den 6 gange tørvægten.
Tilberedning: Kog i 5 minutter.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Havsalat (Ulva spp.)
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi247.46 Kcal
-
Lipid fedt0.9 G
-
Mættede fedtsyrer0.36 G
-
Kulhydrater / kulhydrater42 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre40.8 G
-
Proteiner17.8 G
-
SaltG
-
C-vitamin9.42 Mg
-
Natrium1.6 G
-
Calcium524.5 Mg
-
Magnesium2094 Mg
-
Jern28.3 Mg
-
Vitamin b1 / thiamin0.47 Mg
-
Vitamin b9 / folinsyre108 Μg
-
E-vitamin1.97 Mg
-
Vitamin a287.43 Μg
-
Jod850 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.