Dulse Tang
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Bio-øko
Beskrivelse
Dulse de Algamar tang er en af de mest anbefalede tang til at nyde rå eller i supper på grund af dens delikate smag og aroma.
Indikation
Allerede kendt af de gamle keltere forhindrede den sømænd i skørbug på grund af dens rigdom på C-vitamin. Den skiller sig også ud for sine proteiner og ekstraordinære kaliumindhold. Dens rødlige farve giver en rødlig tone til salater og hurtige retter, selv uden forudgående iblødsætning.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise rå eller kogt.
Rå: Skær og læg i blød i 2 minutter, rens hvis der er skaller og tilsæt salaten.
Tilberedt: Til supper og hurtige retter skal du blot blanchere eller tilføje til sidst. Grøntsager, havresuppe, pasta, couscous, tortilla, polenta, hirse, quinoa.
Forholdsregler
Hvis den hvide farve optræder i alger, skyldes det dens egne salte, som fungerer som naturlige konserveringsmidler.
Lagringsbetingelser
Opbevares i en lukket pose.
Ingredienser
Dulse tang.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi225 Kcal
-
Lipid fedt0.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater38 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre14.2 G
-
Proteiner18.1 G
-
Salt0.05 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.