hav spaghetti
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden konserveringsmidler
-
Bio-øko
Beskrivelse
Spaghetti fra Mar de Algamar er rig på fibre, har et exceptionelt jernindhold og en smag, der minder om blæksprutte.
Indikation
Dens aflange og smalle former giver navn til denne sprudlende brunalge, meget velsmagende og almindelig på dybe kystlinjer med hårdt vand.
Både rå og kogt er den på grund af dens tekstur og smag en af de tang med mest personlighed og mest succesfuld blandt de atlantiske sorter.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise rå, kogt eller stegt:
Rå: skæres, lægges i blød i saltet vand i 30 minutter og tilsættes salaten.
Kogt: kogt med grøntsager, dampet i 2-30 minutter, eller med ris, stuvet, sauteret, fyldt med empanadas og pizzaer.
Stegt mad: blancher først, pisk, steg og drys med citron.
Forholdsregler
Hvis den hvide farve optræder i alger, skyldes det dens egne salte, der fungerer som et naturligt konserveringsmiddel. Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr.
Lagringsbetingelser
Opbevares i en lukket pose.
Ingredienser
Hav Spaghetti.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi222 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater26.5 G
-
Sukker0.47 G
-
Proteiner8.5 G
-
Salt4.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.