Hijiki tang fra Japan
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Økologisk
-
Vegetarisk
Beskrivelse
Hijiki udmærker sig ved en karakteristisk, noget kraftig smag, som er lækker, når man har vænnet sig til det. Det tilberedes normalt separat og spises som tilbehør, selvom det også blandes med andre grøntsager og korn.
Indikation
Den har et meget højt indhold af calcium og er også meget rig på caroten eller provitamin A. Den kan varmt anbefales til børn og gravide mødre.
I Japan har hijiki tang et godt ry som en anti-aging behandling, da den udover at være rensende er meget praktisk til at styrke knogler, negle og hår.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge i 30 minutter med sauterede grøntsager. Det kan også koges sammen med korn.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Hizikia fusiform (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi209 Kcal
-
Lipid fedt2.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater17.4 G
-
Sukker1.2 G
-
Kostfibre47.2 G
-
Proteiner6.6 G
-
Salt9.2 G
-
Natrium3.7 G
-
Kalium3100 G
-
Calcium1500 G
-
Jern19.3 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.