Japansk tangsalat
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Salat med tre tang, wakame, kombu og havspaghetti dresset med olie og sojasovs. Galicisk tang krydret med et japansk touch. Blanding af konserverede smagsvarianter.
Indtagningsmode
Klar til forbrug, ingen forudgående forberedelse nødvendig. Hele indholdet af dåsen eller krukken bruges til at klæde og ledsage varme pasta- eller kartoffelsalater med kogte grøntsager. Som pynt til kød, fisk og skaldyr. Med røræg, cocotte, pocheret eller kogt ved lav temperatur.
Forholdsregler
Dette produkt er egnet til den brede offentlighed, undtagen : spædbørn og småbørn.
Velegnet til veganere og vegetarer.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted. Beskyt mod direkte sollys og direkte kontakt med jorden. Når det er åbnet, opbevares det i køleskabet og det konserverede produkt indtages inden for 48 timer og produktet i glas inden for 5 dage.
Ingredienser
Tang*, Havspaghetti, Himanthalia Elongata, Wakame Undaria Pinnatifida, Kombu, Laminaria Ochroleuca (65%), Extra Virgin Olivenolie*, Solsikkeolie*, Sojasauce (Soja, Hvede, Salt og Koji), Sesam* Og Havsalt.
*Fra Økologisk Produktion.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi204 Kcal
-
Lipid fedt20 G
-
Mættede fedtsyrer2.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater2.2 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre2.2 G
-
Proteiner3.7 G
-
Salt2.2 G
-
Jod4435 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.