Økologisk havspaghetti alger
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Bio-øko
Beskrivelse
Algamar Bio Sea Spaghetti Seaweed har aflange og smalle former, meget velsmagende og almindelig på dybe kystlinjer med hårdt vand. Rig på fiber, dets exceptionelle jernindhold skiller sig ud.
Indikation
Både rå og kogt er den på grund af sin tekstur og smag en af de tang med mest personlighed og mest succes blandt de atlantiske sorter.
Ingredienser
Kalium: 8250 mg, Calcium: 720 mg, Magnesium: 435 mg, Fosfor: 240 mg, Jern: 59 mg, Jod: 14,7 mg, A-vitamin: 0,07 mg, C-vitamin: 28,5 mg, Proteiner: 8,4 %, Fedtstoffer: 11. %, kulhydrater: 44,1 %, fibre: 32,7 %,
Certifikat
ES-ECO-022-GA EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi222 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater26.5 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre34.6 G
-
Proteiner8.5 G
-
Salt4.3 G
-
C-vitamin28.5 Mg
-
Match240 Mg
-
Kalium8250 Mg
-
Calcium720 Mg
-
Magnesium435 Mg
-
Jern59 Mg
-
Vitamin a0.07 Mg
-
Jod14.7 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.