Økologisk havspaghetti tang
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Sea Spaghetti Tang (Himanthalia elongata) fra økologisk produktion. Tang indsamlet i hånden i dets naturlige miljø på Galiciens kyst. Frisk brun tang med en aflang, smal form, der minder om friske bønner. Meget kødfuld tekstur og iodiseret smag.
Indikation
Ideel som pynt i kød- eller fiskeretter. Ingrediens i kroketter, ris, pasta og bælgfrugter. Tilberedning af supper, røræg, kanapeer mv.
Indtagningsmode
Det anbefales hydreret: Udblød i vand i 10 minutter. Skift vandet og læg i blød i 20 minutter. Når den er hydreret, øges den 5 gange tørvægten.
Tilberedning: Kog i 10 minutter.
Forholdsregler
Dette produkt er velegnet til den brede offentlighed, undtagen spædbørn og småbørn.
Velegnet til veganere og vegetarer.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, opbevares den i en lufttæt beholder på et tørt sted og indtages inden bedst før-datoen.
Ingredienser
Havspaghetti-alger (Himanthalia elongata)
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi170 Kcal
-
Lipid fedt1 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater15 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre36 G
-
Proteiner7.5 G
-
Salt7.9 G
-
Jod8447 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.