Økologisk havspaghetti tang
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Spaghetti Mar Bio Seaweed fra Mimasa, denne tang er kendetegnet ved sin milde smag. Dens særegne smag med strejf af nøddeagtighed kombineret med fisk og skaldyr gør den til et perfekt supplement til enhver pastaret.
Indikation
Ud over dens smag har den gode ernæringsmæssige egenskaber. Indholdet af kalium og magnesium i alger er ideelt til at opretholde et sundt nervesystem. Den indeholder 8 gange mængden af magnesium end spinat.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge til al dente og blandes i en pastaret, korn eller endda i en salat.
Den kan også tilberedes som en tempura, og lad den trække i 30 minutter, før den blandes med dejen.
Ingredienser
Spaghetti havalger* (100%). *Fra økologisk landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi178 Kcal
-
Lipid fedt2.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater28.5 G
-
SukkerG
-
Kostfibre30.5 G
-
Proteiner10 G
-
SaltG
-
Natrium3.6 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.