Økologiske nori sushi plader
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
Bio-øko
Beskrivelse
Økologisk nori-tang til sushi, fra ultrarent vand af høj kvalitet? De findes, og vi har dette enestående produkt derhjemme! Disse blade er ekstra sprøde; du kan nemt rulle dit yndlingsfyld her.
Beholder med 10 ark nori tang.
Indikation
Sushi nori er primært beregnet til fremstilling af sushiruller. Men du behøver ikke begrænse dig til kun at rulle ris i den, du kan også lave vietnamesiske sommerruller, en middelhavsvariant (med hummus) eller en low-carb version (med moset avocado, spirer og andre friske grøntsager).
Denne sushi nori er certificeret økologisk, hvilket er ret specielt. Det kræver en stor indsats at certificere et naturprodukt som tang som økologisk. Der er mange krav til håndtering og høst af tang, samt brug og behandling af det vand, som tang vokser i.
Indtagningsmode
Brug den til at lave sushiruller eller skær den i stykker og tilføj den til din suppe eller nudler.
Sådan laver du sushiruller:
- Læg et ark nori på din sushimåtte med den skinnende side nedad.
- Dæk med et tyndt lag afkølede sushiris. Efterlad 5 cm vandret plads øverst på arket.
- Læg fyldet i en vandret strimmel i midten af arket.
- Brug sushimåtten til at rulle en stram rulle, og hold grøntsagerne i midten. Rul op, så arkets ledige plads vender væk fra dig.
- Fugt den frie del af lagen med lidt vand for at forsegle det godt.
- Fjern rullen fra bambusmåtten. Skær i 6-8 stykker med en let fugtig, skarp kniv.
Lagringsbetingelser
Opbevares tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20°C).
*Pakke med lufttæt forsegling.
Ingredienser
Tørret og ristet nori-tang, økologisk* (Kina).
* = økologisk landbrug.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi304 Kcal
-
Lipid fedt5.3 G
-
Mættede fedtsyrer1.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.1 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre29.9 G
-
Proteiner49.2 G
-
Salt1.5 G
-
Jod2160 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.