Terrasana
Kombu
82,85 kr.
Tarvitsetko apua?

Kombu

100 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Kombu er en velsmagende tang rig på jod, som du kan tilberede med ris eller bønner for at give mere smag (umami) til din ret. Kombu kommer fra den kolde nordlige ø Hokkaido i Japan.
Se beskrivelse
82,85 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Vegansk
  • Uden gluten
  • Uden tilsat sukker
  • Uden gær
  • Intet tilsat salt
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Kombu er en velsmagende tang rig på jod, som du kan tilberede med ris eller bønner for at give mere smag (umami) til din ret. Kombu kommer fra den kolde nordlige ø Hokkaido i Japan.

Indikation

Ved at tilberede kombu til din ret, kan du give ekstra smag til risene og bønnerne. Japanerne bruger kombu på samme måde, som de fleste europæere bruger laurbærblade. Kombu kommer fra den nordlige ø Hokkaido, som er stedet for at dyrke kombu, takket være det kolde klima.

Kombu indeholder naturligt meget jod (232,7 mg pr. 100 g). Selvom dette i bund og grund er et godt stof, er der for nogle grupper (gravide kvinder, mennesker med skjoldbruskkirtelproblemer og børn) en øvre daglig indtagelsesgrænse. Dette er grunden til, at kombu ikke spises, men tilberedes med mad.

Indtagningsmode

Det anbefales at koge 1 eller 1/2 strimmel med ris, grøntsager eller bælgfrugter for ekstra umami. Fjern strimlen efter tilberedning og spis den ikke. Hvis du vil lave dashisoak, 1 strimmel kombu og 2 stykker shiitake i 1 liter vand i køleskabet i 4 til 20 timer.

Lagringsbetingelser

Efter åbning opbevares det tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20°C).

Ingredienser

Kombu (Japan)
(*) Økologisk landbrug

SKU: LP-0193212
JF1ELSQ5

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    209 Kcal
  • Lipid fedt
    3 G
  • Mættede fedtsyrer
    1.1 G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    21.5 G
  • Sukker
    G
  • Kostfibre
    32.7 G
  • Proteiner
    7.8 G
  • Salt
    6.6 G
  • Natrium
    2640 Mg

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.