Kombu Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Intet tilsat salt
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kombu er en velsmagende, jodrig tang, som du kan tilberede med ris eller bønner for at give mere smag (umami) til din ret. Kombu kommer fra den kolde nordlige ø Hokkaido i Japan.
Indikation
Hvis du tilføjer kombu til din ret under tilberedningen, får risene og bønnerne ekstra smag.
Japanerne bruger kombu på samme måde, som de fleste europæere bruger laurbærblade.
Kombu kommer fra den nordlige ø Hokkaido, som har et koldt klima, der er meget befordrende for kombu-dyrkning.
Kombu indeholder naturligt meget jod (232,7 mg pr. 100 g).
Selvom kombu i sig selv er et godt stof, er der for nogle grupper en øvre daglig indtagelsesgrænse.
Det er derfor, at kombu ikke spises, men bruges i madlavningen.
Godt at vide:
- Natur vegansk
- Autentisk japansk tang
- De kommer i praktiske strimler
- De giver en ekstra smag (umami) til din ret
- De kan tilberedes med ris, bønner eller grøntsager.
- De indeholder den højeste mængde jod af al tang (232,7 mg pr. 100 g)
- De er høstet på den kolde japanske ø Hokkaido.
- Lavet i Japan
Indtagningsmode
Kog 1 eller 1/2 strimmel med ris, grøntsager eller bælgfrugter for ekstra umami. Fjern strimlen efter tilberedning og kassér. Hvis du vil lave dashisoak, hviler du 1 strimmel kombu og 2 stykker shiitake i 1 liter vand i køleskabet i mellem 4 og 20 timer.
Forholdsregler
Kan indeholde spor af: Krebsdyr, fisk og bløddyr.
Lagringsbetingelser
Opbevares efter åbning tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20 ° C).
Ingredienser
Kombu* (Japan).
* = økologisk landbrug
(Ernæringsværdierne gælder for 100 gram tilberedt produkt.)
Certifikat
NL-BIO-01Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi37 Kcal
-
Lipid fedtG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Kulhydrater / kulhydrater2.4 G
-
SukkerG
-
Kostfibre9.4 G
-
Proteiner1.8 G
-
Salt0.53 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.