Terrasana
Kombu Bio
50,22 kr.

8 Enhed(er) på lager

Tarvitsetko apua?

Kombu Bio

50 G
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Kombu er en velsmagende, jodrig tang, som du kan tilberede med ris eller bønner for at give mere smag (umami) til din ret. Kombu kommer fra den kolde nordlige ø Hokkaido i Japan.
Se beskrivelse
50,22 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

8 Enhed(er) på lager

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Vegansk
  • Uden gluten
  • Uden tilsat sukker
  • Uden gær
  • Intet tilsat salt
  • Bio-øko

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Kombu er en velsmagende, jodrig tang, som du kan tilberede med ris eller bønner for at give mere smag (umami) til din ret. Kombu kommer fra den kolde nordlige ø Hokkaido i Japan.

Indikation

Hvis du tilføjer kombu til din ret under tilberedningen, får risene og bønnerne ekstra smag.

Japanerne bruger kombu på samme måde, som de fleste europæere bruger laurbærblade.

Kombu kommer fra den nordlige ø Hokkaido, som har et koldt klima, der er meget befordrende for kombu-dyrkning.

Kombu indeholder naturligt meget jod (232,7 mg pr. 100 g).

Selvom kombu i sig selv er et godt stof, er der for nogle grupper en øvre daglig indtagelsesgrænse.

Det er derfor, at kombu ikke spises, men bruges i madlavningen.

Godt at vide:

  • Natur vegansk
  • Autentisk japansk tang
  • De kommer i praktiske strimler
  • De giver en ekstra smag (umami) til din ret
  • De kan tilberedes med ris, bønner eller grøntsager.
  • De indeholder den højeste mængde jod af al tang (232,7 mg pr. 100 g)
  • De er høstet på den kolde japanske ø Hokkaido.
  • Lavet i Japan

Indtagningsmode

Kog 1 eller 1/2 strimmel med ris, grøntsager eller bælgfrugter for ekstra umami. Fjern strimlen efter tilberedning og kassér. Hvis du vil lave dashisoak, hviler du 1 strimmel kombu og 2 stykker shiitake i 1 liter vand i køleskabet i mellem 4 og 20 timer.

Forholdsregler

Kan indeholde spor af: Krebsdyr, fisk og bløddyr.

Lagringsbetingelser

Opbevares efter åbning tæt på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur (maks. 20 ° C).

Ingredienser

Kombu* (Japan).

* = økologisk landbrug

(Ernæringsværdierne gælder for 100 gram tilberedt produkt.)

Certifikat

NL-BIO-01
SKU: LP-0199133
HVZ6CLEY

Næringsoplysninger

  • For 100 Gram
  • Energisk værdi
    37 Kcal
  • Lipid fedt
    G
  • Mættede fedtsyrer
    G
  • Kulhydrater / kulhydrater
    2.4 G
  • Sukker
    G
  • Kostfibre
    9.4 G
  • Proteiner
    1.8 G
  • Salt
    0.53 G

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.