Kombu Eco Tang
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Den er af Naga-kombu og Ma-kombu typerne, som er to af de bedste kvalitetsvarianter. De dyrkes på Hokkaidos rene og naturlige kyster og har høj næringsværdi. Den indeholder meget få kalorier og er en meget populær mad i den orientalske kost.
Indikation
Af alle havets grøntsager er det den, der indeholder den højeste mængde kalium. Da dette element hjælper med at fjerne overskydende natrium, er kombu tang effektivt til at reducere hævelse. Det indeholder også fucoidan, en type polysaccharid, hvis stimulerende effekt på leverceller skiller sig ud.
Et gram af denne tang om dagen giver en tilstrækkelig mængde jod, som i høj grad hjælper med at balancere og fungere korrekt af de endokrine kirtler. Kombu tang indeholder aminosyrer, der virker mildt stimulerende på slimhinderne og lymfesystemet. Det sænker blodsukkerniveauet og er gavnligt for hypertension. Det hjælper med at genvinde normal kropsvægt ved både fedme og vægtmangel. Ligeledes letter det optagelsen af næringsstoffer i kroppen og anbefales til kredsløbsproblemer.
Indtagningsmode
Det anbefales at koge det sammen med grøntsager for at tilberede nudelsuppe, pasta eller som tilbehør til fisk. Kombinerer meget godt med korn.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Soltørret kombu tang (100%).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi207 Kcal
-
Lipid fedt0.2 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater24 G
-
SukkerG
-
Kostfibre33 G
-
Proteiner13 G
-
SaltG
-
Natrium2.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.