Kombu-Kushiro tang
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kombu-tang, mørkegrøn i farven og hård i konsistensen, vokser i havet nord for Hokkaido og er perfekt til at tilsætte grøntsagsgryderetter, tofu eller seitan. De er også ideelle til at tilberede bælgfrugter. Den anbefalede brug pr. person er 5 gram rå tang pr. person pr. uge.
Fra økologisk landbrug, dyrket i et dambrug.
Indikation
Perfekt at tilføje til grøntsags-, tofu- eller seitangryderetter.
Oprindelse Spanien. Tang indsamlet i hånden i dets naturlige miljø ved Galiciens kyst (Biscayabugten og de portugisiske farvande).
Indtagningsmode
Læg i blød i vand med lidt salt i 20 minutter, skift vandet og læg i blød i 20 minutter. Når den er hydreret, øger den sin tørvægt 7 gange. Kog i cirka 35-40 minutter.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af soja, fisk, gluten, nødder, sesam, krebsdyr og bløddyr.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Dehydreret Kombu-tang (Laminaria ochruleuca) fra økologisk landbrug.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi179 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater18 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre34 G
-
Proteiner9.2 G
-
Salt5.1 G
-
Natrium3 G
-
Match320 G
-
Calcium430 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.