Kombu Tang
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kombu tang fra Porto Muiños er et produkt fremstillet af madtang kombu, indsamlet i hånden i dets naturlige miljø, dehydreret ved lav temperatur, hakket og pakket.
Indikation
Dens traditionelle brug er frem for alt at smage det vand, der bruges som base ved tilberedning af retter såsom supper, risbouillon, tilberedning af bælgfrugter, kød- og fiskegryderetter, madlavning af skaldyr, fremstilling af saucer osv.
Indtagningsmode
Bouillon : Kog med en hastighed på 1 gram tør kombu pr. liter vand i mindst fem minutter. Når den er kogt, skal kombuen fjernes. Den kan også tilberedes som ingrediens i gryderetter, men fjernes til sidst.
Hydrering : Udblød i vand i 20 minutter. Skift vandet og lad det trække i yderligere 20 minutter. Når den er hydreret, øger den sin tørvægt 7 gange.
Forholdsregler
Produkt kun beregnet til fremstilling af bouillon og infusioner, det bør ikke indtages dehydreret.
Det anbefales ikke at indtage mere end én kop kombu bouillon eller infusion per person per dag.
Velegnet til den brede offentlighed, undtagen: spædbørn og småbørn (1-3 år).
Velegnet til veganere og vegetarer.
Lagringsbetingelser
Opbevares ved stuetemperatur på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, skal den opbevares i en lufttæt beholder på et tørt sted og indtages inden bedst før-datoen.
Ingredienser
Kombu* (Laminaria Ochroleuca) og Havsalt.
*Fra Økologisk Produktion.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi179 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater18 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre34 G
-
Proteiner9.2 G
-
Salt5.1 G
-
Jod426110 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.