Kombu Tang
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Bio-øko
Beskrivelse
Kombu tang fra Algamar er en tørret vild atlantisk tang, med en kødfuld konsistens, der lever på dybt vand og kan måle op til to meter.
Indikation
Store brunalger, der lever i en gennemsnitlig dybde på 12 m. Særligt rig på alginsyre, med en kødfuld konsistens, bruges den i køkkenet for at tilføje smag eller som en anden grøntsag. Dens glutaminsyre blødgør bælgfrugter. Den virker mættende og er rig på mineraler, især calcium og magnesium.
Indtagningsmode
Det anbefales at forberede i ovnen eller lave mad
Ovn: Forkog i 5 minutter ved 200ºC uden iblødsætning, eller kom gennem en meget varm stegepande. Til supper, grøntsager, gryderetter, tortillas, empanadas...
Tilberedt: 20 minutter i en trykkoger eller i kogende vand i 1 time, sammen med bælgfrugter (linser, kikærter, osv...).
Forholdsregler
Hvis den hvide farve optræder i alger, skyldes det dens egne salte, som fungerer som naturlige konserveringsmidler.
Lagringsbetingelser
Opbevares i en lukket pose.
Ingredienser
Kombu tang, Kombu tang.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi243 Kcal
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrer0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater35.9 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre30.5 G
-
Proteiner9.3 G
-
Salt2.37 G
-
Jod1.06 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.