Mugi miso
400 G
12 måneders fermenteret byg og sojabønnepasta ideel at bruge som base til sauce, marinade eller dressing.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Bio-øko
Beskrivelse
12 måneders fermenteret byg og sojabønnepasta ideel at bruge som base til sauce, marinade eller dressing.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge 1 spsk til at erstatte en bouillonterning eller bruge den til 200 ml misosuppe.
Lagringsbetingelser
Når den er åbnet, opbevares den i køleskabet i højst 3 måneder.
Ingredienser
Sojabønner, Byg, Havsalt, Vand, Koji gæring.
SKU: LP-0166592
7DB5U4YP
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi165 Kcal
-
Lipid fedt5.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater12.2 G
-
Sukker7.6 G
-
Kostfibre8.1 G
-
Proteiner12 G
-
Salt9.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.