Mugi Miso Bio
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Sulfatfri
-
Intet æg
-
Uden laktose
-
Økologisk
-
Vegetarisk
-
Uden tilsat sukker
-
Uden gær
-
Ingen krebsdyr
-
Bio-øko
Mugi Miso Bio anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner1
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne0
Beskrivelse
Mugi Miso Bio fra Terrasana er sammensat af økologisk soja og byg. Den lækre smag skyldes den traditionelle produktionsproces og lange gæringsproces så meget som 12-18 måneder. Den er god at bruge som erstatning for bouillonterningen i wok og gryderetter eller som bund til saucer og marinader.
Indikation
Pasteuriseret produkt.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge til at krydre supper, saucer, grøntsager, kød og fisk.
Ingredienser
Sojabønner*, byg*, vand, havsalt, koji-gæring.
*Økologisk dyrket.
Certifikat
JP-BIO-154 Landbrug uden for EU.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi145 Kcal
-
Lipid fedt5.6 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9.5 G
-
Sukker5.6 G
-
Kostfibre5.1 G
-
Proteiner11.6 G
-
Salt11.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
3 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.