Nori tang til økologisk sushi
25 G
Algamar Nori Sushi Seaweed er ideel til at tilberede sushi og andre små ruller. Kan også bruges i supper eller til fremstilling af saucer. Ingen grund til at suge. Som krydderi ristes et blad let, indtil det er sprødt, smuldres og drysses over dine salater, korn, pasta, grøntsager, supper osv.
Se beskrivelse
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Bio-øko
Beskrivelse
Algamar Nori Sushi Seaweed er ideel til at tilberede sushi og andre små ruller. Kan også bruges i supper eller til fremstilling af saucer. Ingen grund til at suge. Som krydderi ristes et blad let, indtil det er sprødt, smuldres og drysses over dine salater, korn, pasta, grøntsager, supper osv.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage:
- Rå: Udblød i 20 minutter og tilsæt til salater.
- Grillet: Uden iblødsætning grilles i 2 minutter i ovnen eller stilles i en varm pande. Smøres på salatretter, suppe, ris, couscous, grøntsager mv.
- Kogt eller dampet: 15 minutter med kartofler, ris eller grøntsager.
- Omrørt: i omeletter, kroketter, pasta, æg, grøntsager, ærter, kikærter...
- I ovnen: til fyld og gratiner, cannelloni, lasagne...
Ingredienser
Mikrokrystallinsk cellulose, Nori-alger, C-vitamin, Alpha Liponsyre, Dicalciumphosphat, L-Glutathion, Titaniumdioxid.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
SKU: LP-0074921
B4VNSIRZM47
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi278 Kcal
-
Lipid fedt3.2 G
-
Mættede fedtsyrer1.8 G
-
Kulhydrater / kulhydrater9.8 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre42.9 G
-
Proteiner31.3 G
-
Salt0.03 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.