Tang til salat
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tangsalat til tang indeholder atlantisk tang: Wakame, Nori og Dulse.
Indtagningsmode
Det anbefales, for to personer, at dyppe 10 gram tang i en dyb tallerken i 15 minutter, med vand og saften af en halv citron. Rens, hvis der er rester af skaller. Forbered salaten og tilsæt til sidst tangen, krydr med rigeligt olie eller dressing efter smag.
Forholdsregler
Hvis den hvide farve optræder i alger, skyldes det dens egne salte, som fungerer som naturlige konserveringsmidler.
Lagringsbetingelser
Opbevares i en lukket pose.
Ingredienser
Tørret vild atlantisk tang: Wakame* (Undaria), Nori*(Porphyra) og Havsalat* (Ulva). *økologisk produktion.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi181 Kcal
-
Lipid fedt1.4 G
-
Mættede fedtsyrer0.5 G
-
Kulhydrater / kulhydrater6.2 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre34.8 G
-
Proteiner18.5 G
-
Salt15 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.