Wakame tang
Beskrivelse
Tang høstet i hånden i dets naturlige miljø ved Galiciens kyst (Biscayabugten og portugisiske farvande) og traditionelt brugt i det asiatiske køkken. Mørkebrun i farven, når den er frisk, bliver den spinatgrøn med varme og tilbyder en mild østerssmag, noget astringerende og let sprød kødagtig tekstur.
Indtagningsmode
Det anbefales at indtage efter smag.
Forholdsregler
Det kan indeholde spor af bløddyr, krebsdyr og fisk og små naturlige materialer af marin oprindelse.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Wakame-tang (Undaria pinnatifida).
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi169 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater3 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre34 G
-
Proteiner17 G
-
Salt12.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.