Wakame tang
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Uden gluten
-
Uden konserveringsmidler
-
Bio-øko
Beskrivelse
Vild atlantisk tang fra dybt vand med en delikat smag. Rig på letfordøjelige proteiner, mineralsalte (exceptionelt calciumindhold), magnesium, fosfor, jod og fibre.
Indikation
Som et kæmpe egeblad vokser det ved Galiciens kyster og kan måle 1,5 m. Rig på calcium, jod, proteiner og fibre er den en af de mest velegnede til at spise rå i salater og begynde at lave mad med tang på grund af dens store alsidighed: i supper, ris, med andre grøntsager, i ovnen, simpelthen kogt, i fyld af empanadas mv.
Indtagningsmode
Det anbefales
Rå: Skær i stykker og læg i blød i 15 minutter, rens hvis der er skaller og tilsæt salaten.
Kogt: Kog i 20 minutter med suppe, grøntsager, kartofler, ris, havre, majs, polenta, semulje mv.
Braiseret: Med løg til pasta, empanadas, pizzaer, quicher m.m.
Damp: Lækkert som grøntsagstilbehør.
Forholdsregler
Hvis den hvide farve optræder i alger, skyldes det dens egne salte, som fungerer som naturlige konserveringsmidler.
Lagringsbetingelser
Opbevares i en lukket pose.
Ingredienser
Wakame tang.
Certifikat
ES-ECO-022-GA
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi195 Kcal
-
Lipid fedt1.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater17.2 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre32.2 G
-
Proteiner12.6 G
-
Salt8.9 G
-
C-vitamin5.29 Mg
-
Match235 Mg
-
Kalium6810 Mg
-
Calcium1380 Mg
-
Magnesium680 Mg
-
Jern20 Mg
-
Vitamin b12 / cobalamin0.36 Mg
-
Vitamin a0.04 Mg
-
Jod22.6 Mg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.