Wakame tang Japan
Spar med disse pakker
Beskrivelse
Wakame Japan Seaweed fra Mitoku er en spiselig tang med en let sødlig smag, den bruges i retter som supper og salater i det orientalske køkken.
Indikation
Den er rig på mineraler (især calcium, natrium og kalium) og i vitaminer fra gruppe B og C, den remineraliserer, hjælper med at balancere nervesystemet, aktiverer cirkulationen, fjerner toksiner, nærer hår og hud.
Indtagningsmode
Det anbefales at spise rå såvel som kogt, den skal ligge i blød i ca 3 minutter i koldt vand. Efter iblødsætning kan den tilsættes rå, koges i lang tid eller tilsættes i sidste øjeblik og koges let.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Wakame tang.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi283 Kcal
-
Lipid fedt1.7 G
-
Mættede fedtsyrer0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater40 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre1 G
-
Proteiner14 G
-
Salt15.8 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.