tempeh sporer
Spar med disse pakker
-
Hej, jeg bruger starteren til at lave tempeh derhjemme, tidligere uden problemer, denne gang brugte jeg sporerne og ved to lejligheder har jeg ikke haft nogen resultater, ved anden gang brugte jeg en anden starter fra et andet mærke og kenshoen med samme substrat og Kensho starteren svigtede mig igen, måske gik batchen galt eller gik i stykker undervejs, men det virkede slet ikke for mig.
Hola, uso el iniciador para hacer tempeh en casa, anteriormente sin ningún problema, esta vez utilice las esporas y en dos ocasiones no he tenido resultado alguno, en la segunda ocasión, utilice otro iniciador de otra marca y el kensho con el mismo sustrato y el iniciador kensho nuevamente me fallo, quizás la tanda ha salido mal o se ha estropeado en el camino, pero no me ha funcionado en absoluto.
Oversat fra naturitas.es
Se originalen
tempeh sporer anmeldelser
Baseret på 1 anmeldelse
-
5 stjerner0
-
4 stjerner0
-
3 stjerner0
-
2 stjerner0
-
1 stjerne1
Beskrivelse
Tempeh-kin er sporerne af Rhizopus Oryzae, der bruges specifikt til at lave tempeh. Denne sporesort producerer en stor mængde hvidt mycelium, som gør det nemt at få en god tempeh.
Indtagningsmode
For at lave det anbefales det, at du dyrker disse sporer på kogte sojabønner eller ethvert andet substrat, du ønsker. 3 g sporer pr. 600 g tørre sojabønner.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted
Ingredienser
Rhizopus oryzae, ris, sojabønner.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.