wakame tang
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Vegansk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Som et kæmpe egeblad vokser det ved Galiciens kyster og kan måle 1,5 m.
Indikation
Rig på calcium, jod, protein og fibre er det en af de mest passende at indtage rå i salater og begynde at lave mad med tang på grund af dens store alsidighed: i supper, ris, med andre grøntsager, bagt, blot kogt, i empanada-fyld mv.
Indtagningsmode
Rå: Hak og læg i blød i 15 minutter, rens hvis der er rester af skaller og tilsæt salaten.
Kogt: Kog 20 minutter med suppe, grøntsager, kartofler, ris, havre, hirse, polenta, semulje mv.
Også Sofrita: med løg til pasta, empanadas, pizzaer, quicher mv.
Dampet: Lækker som ledsager til grøntsager vilde atlantiske alger fra dybt vand og fin smag. Rig på letfordøjelige proteiner, mineralsalte (exceptionelt bidrag af calcium), magnesium, fosfor, jod og fibre.
100 g = tilbehør til 20 portioner
Lagringsbetingelser
Opbevares på køl mellem 0 og 6ºC. Når den er åbnet, skal den spises inden for 48 timer.
Ingredienser
*Dehydreret Wakame-tang. (*) Fra økologisk landbrug
Certifikat
ES-ECO-022-GA EU Landbrug
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi195 Kcal
-
Lipid fedt1.3 G
-
Mættede fedtsyrer0.4 G
-
Kulhydrater / kulhydrater17.2 G
-
Sukker0.5 G
-
Kostfibre32.2 G
-
Proteiner12.6 G
-
Salt8.9 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.