Kefirko ostemaskine gylden
Produktværdier
-
Lavet i italien
Beskrivelse
Kefirkos gyldne Kefirko ostemaskine er et alt-i-et sæt til fremstilling af hjemmelavet Kefir-ost. Nyd lækre hjemmelavede oste uden komplikationer. Lad blot Kefir dræne i kurven inde i køleskabet. Osten bliver mere kompakt, jo længere vi lader den hvile. Ren probiotisk ost!
Kefirko-sættet består af:
- 1x glaskrukke, med ergonomisk og funktionelt design (848ml)
- 1x låg, som beskytter osten mod at absorbere lugt fra andre fødevarer
- 1x Trykkværn, til at tilberede mere kompakt ost eller vegetabilsk mælk
- 1x Kurv, som muliggør effektiv dræning
- 1x Ring, som øger kapaciteten af kurven, så mere Kefir kan blive anstrengt
- 1x Brugermanual, med praktiske tips
- 1x Opskriftsbog, med lækre Kefir Ost opskrifter.
Indikation
Tips
Temperaturen i omgivelserne påvirker i høj grad gæringsintensiteten. I vintermånederne anbefales det at fermentere kefiren i et varmere miljø (men ikke direkte udsat for solen eller andre stærke varmekilder). For eksempel husets varmeste rum, eller vi kan endda pakke glasset ind med et tæppe. Af denne grund kan aktiveringstiden for granulatet forlænges til mere end en uge. I dette tilfælde skal du insistere mere og skifte mælken oftere, som der står i vejledningen.
Når vi finder, at granulatet danner et enkelt stykke, er det tilrådeligt at adskille dem forsigtigt i hånden i mindre stykker; På denne måde optimeres optagelsen af vitaminer og mineraler fra mælken og dens gæringsaktivitet forbedres.
Hvordan aktiveres Kefir Granulat?
- Hæld en lille mængde stuetemperatur mælk i en glaskrukke og tilsæt de dehydrerede granulat.
- Lad gære i 24 timer.
- Si granulatet og kassér mælken (hvis granulatet er småt, skal du muligvis bruge en si, der er finere end hullerne på den indbyggede si).
- Vask granulatet med varmt vand uden klor og gentag det første trin.
- Skift mælken hver 24 timer, indtil kefiren begynder at gære.
- Når du er tilfreds med kefiren, skal du bruge mere mælk til gæring.
Hvilken type mælk skal man vælge, når man aktiverer Kefir-granulat?
For at tilberede mælkekefir kan du bruge ko-, ged-, får- eller plantebaseret mælk. Det anbefales dog at vælge frisk eller pasteuriseret sødmælk til aktivering.
Hvor lang tid tager det at genaktivere Kefir-granulat?
Aktiveringstiden afhænger af, hvor længe kornene var uden mad. Det tager normalt 7-14 dage at aktivere mælkekefirkorn.
- Når du beslutter dig for at aktivere kefirkornene, læg dem i varm mælk. Prøv at bruge den samme mælk, som blev brugt før (ko, får, ged). Skift mælken hver 24. time og vask forsigtigt kornene med IKKE-kloreret vand, når du skifter mælk. Du kan stoppe med at vaske kornene efter den tredje eller fjerde dag.
- Bliv ved med at skifte mælk, indtil kornene er aktiveret, hvilket er, når de begynder at producere kefir. Dette kan ske meget hurtigt, men kan nogle gange tage op til 2 uger, hvis kornene blev opbevaret i længere tid.
Hvad skal man gøre, hvis kefirkornene er små og ikke vokser i starten?
Nogle gange, hvis vi bemærker, at kefirkornene er små i starten, skal vi ikke bekymre os, da de vil begynde at vokse, andre gange er de bare dele af de større korn, der adskilles. Der er ikke noget galt med små korn, så længe de producerer god kefir. Hvis du er bekymret for at miste kornene, så prøv at si dem gennem en mindre plastikmaske (vi bør ikke bruge metal med kefirgranulat), indtil de vokser.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge Kefirko ostemaskine til at tilberede oste, vegetabilsk mælk, te eller kaffe.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Sammensætning af Kefirko ostemaskine gylden
Højkvalitets glas.
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.