Terrasana
Tsukemonoki picklepresse 1,2 Ltr.
95,96 kr.
Tarvitsetko apua?

Tsukemonoki picklepresse 1,2 Ltr.

1 enhed
Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
Tsukemonoki picklepresse 1,2 Ltr. fra Terrasana er et japansk værktøj, hvormed du kan fermentere frugt og grønt derhjemme på en meget nem, hurtig og hygiejnisk måde. På denne måde kan du berige din mad på et par timer!
Se beskrivelse
95,96 kr.
På lager
Køb det i dag og modtag det fra
Vi kan ikke bekræfte leveringsdatoen for forsendelsen. Kontakt os for mere information.

Loyaltypointssystem

Ved køb af dette produkt kan du opnå op til for din næste ordre.

punkter = af

Hvordan fungerer det?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Afgiv din bestilling, og du vil få 5 rabatpoint for hver pund, du bruger. 1 kr af køb = 1 point

Naturitas Club Modtag ekstra point for andre handlinger Færdiggør din profil, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller bedøm de produkter, du har bestilt. Du vil tjene op til 50 point per handling

Naturitas Club Indløs dine point på din næste ordre Og... få en automatisk rabat, når du gennemfører din bestilling! 100 point: 5 kr rabatt

Storeanmeldelse (4,70 / 5) FREMTRÆDENDE
  • Sikker betaling med:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Returnerer

Du kan returnere dit produkt, hvis det ikke er blevet brugt og er i sin originale emballage inden for 14 dage fra den bekræftede leveringsdato af ordenen.

Vi vil forklare, hvordan retur af ordrer fungerer trin for trin:

  1. Venligst kontakt vores kundeserviceafdeling og angiv ordrenummeret.
  2. Pak og forbered pakken.
  3. Lever pakken til transportøren.
  4. Vent på tilbagebetalingen til din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg anmode om en refusion?

Produktværdier

  • Bpa-fri

Beskrivelse

Spørgsmål og svar (0)

Beskrivelse

Tsukemonoki picklepresse 1,2 Ltr. fra Terrasana er et japansk værktøj, hvormed du kan fermentere frugt og grønt derhjemme på en meget nem, hurtig og hygiejnisk måde. På denne måde kan du berige din mad på et par timer!

Indikation

Ved at gære din mad beriger du den og kan få den til at holde længere. Du kan give din mad en lækker og unik smag på et par timer. Hvad angår grøntsager, så tænk især på hårde grøntsager som rødbeder, kål, gulerødder, løg og græskar. Blødere grøntsager, såsom agurk, tomat og spinat, bliver hurtigt grødet, så du bør kun gære dem i kort tid. Frugten kan også gære godt. Især ferskner, blommer, abrikoser og eksotiske frugter som ananas og mango.

Regler for gæring:

  • En længere gæringstid betyder generelt stærkere, mere sure smag. Gæringsprocessen er hurtigere, hvis temperaturen er på eller tæt på stuetemperatur, og luftfugtigheden er høj.
  • Sørg for god hygiejne, når du bruger din syltepresse, og vask dine hænder grundigt før, under og efter processen.
  • Brug af for lidt salt kan gøre produkterne mindre sprøde og kan i nogle tilfælde også være usikre på grund af væksten af ​​de forkerte bakterier.

Indtagningsmode

Det anbefales at følge brugsanvisningen:
Trin 1: Kom 400 g af din yndlingshakkede grøntsag (eller frugt) i saltlagepressen.
Trin 2: Tilsæt 2 spiseskefulde genmai su, ume su eller mirin.
Trin 3: Tilsæt 1 tsk urter (valgfrit).
Trin 4: Hæld 6-8 g salt på grøntsagerne (2 % af grøntsagens vægt).
Trin 5: Vent et par timer:

  • 1 time for en let gæret smag eller et par dage for en virkelig fermenteret smag.
  • 4 timer vil altid være fint.

Trin 6: Dræn grøntsagen eller frugten og krydr med fx umeboshi, furikake eller tahin.
Trin 7: Opbevar i køleskabet i 3 dage.

Lagringsbetingelser

Opbevares på et køligt, tørt sted.

SKU: LP-0192450
DGV0T53L

Specifikationer

  1. Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.